Създадена през 1999 г., Тилком ООД е утвърден доставчик на кабели, проводници, кабелна арматура, електро апаратура и електроматериали, оптични кабели и аксесоари, както и много други продукти на българския пазар.

За повече от 20 години на пазара на кабели, телекомуникационно и електро оборудване Тилком ООД успя да спечели доверието на над 2500 клиентски компании.

Още от създаването си през 1999 г. екипът на Тилком ООД работи съобразно най-съвременните търговски практики осигурявайки висококачествени услуги, продукти и съвети на свойте клиенти.

Представяне на нашите партньори и техните продукти: CommScope

CommScope е американски доставчик на мрежова инфраструктура. Те проектират, произвеждат, инсталират и поддържат хардуерната инфраструктура и софтуерната интелигентност, които позволяват на съвременното общество да взаимодейства и да се развива.

AББ – Продукти Свързани със Соларни Инсталации

АББ е световен лидер в производството на електрооборудване и продукти за автоматизация. Представяме на Вашето внимание част от техните продукти свързани със соларни инсталации.

Нови облекчения за изграждане на фотоволтаични системи

Новите облекчения засягат малките инсталации, за които в момента процедурата е повече от тромава. Това ще засили интереса към Европейската програма за соларни бойлери и панели, която тръгва от февруари с бюджет 59.8 млн. лв.

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на „бисквитки“.За повече информация прочетете ТУК.ok